ONZE MENUKAART
Bij ons zit je goed!
ONZE FORMULE :
Uw huisbereid voorgerecht én uw smaakvol dessert zijn van het huis!
Daarnaast worden àl onze gerechten geserveerd met verse frieten met mayo, of aardappeltjes in de schil met kruidenboter én een vers slaatje.
Wenst u liever ambachtelijke kroketjes? Of wil u genieten van 4 vlaamse asperges bij uw hoofdgerecht (Het is het seizoen!!) ? Bekijk onze bijgerechten.
Voor allergenen verwijzen we graag naar onze allergenenkaart. U kan deze in de zaak raadplegen of aanvragen per email
AMBACHTELIJK VOORGERECHTEN (GRATIS)
Luikse Bouletjes
huisbereid (warm)
Porco tonato
Zacht gegaard varkensvlees met tonijnmayonaise (koud)
Tomatensoepje
boordevol groenten
Aspergesoep (Suggestie)
Ambachtelijk Witte pensbroodje
(koud)
Duo vleeskroketjes (Supplement 5,5 euro)
BEEF - ONS RUNDS
€31,5
Steak Lady
.
€31,5
€38,5
Steak Normaal
.
€38,5
€43,9
Steak Maxi
.
€43,9
€35,00
Rib Eye Lady
.
€35,00
€41,50
Rib Eye Normaal
.
€41,50
€39,00
Filet pur lady
.
€39,00
€49,00
Filet pur normaal
.
€49,00
€41,5 p.p.
Côte à l’os zonder been min 2 pers
(versneden op de schotel)
€41,5 p.p.
€46,5 p.p.
Chateaubriand min 2 pers (BESTSELLER)
(versneden op de schotel, zonder been)
€46,5 p.p.
€37,90
Rundsbrochette
.
€37,90
SCHOTSE BLACK ANGUS
€49,50
Rib Eye Angus
.
€49,50
€49,50 p.p.
Cote à l’os Angus
min. 2 pers (versneden op schotel, zonder been)
€49,50 p.p.
DRY AGED (Zolang de voorraad strekt)
€51,5 p.p.
Tomahawk
gerijpt 5 weken voor 2p (Versneden aan been). Delicatesse voor elke vleesliefhebber. This is it.
€51,5 p.p.
€51,90 p.p.
Porterhouse voor 2p
(Versneden aan been) Een ware delicatesse voor elke vleesliefhebber. Gedeelte entrecôte gedeelte filer pur.
€51,90 p.p.
€47,50 pp
Côte à l'os aan been gerijpt voor 2p
(Versneden op schotel aan been) . keuze van de chef
€47,50 pp
CHICKEN - KIP
€29,90
Kippenbrochette
(Groot, sappig, mals, topvlees)
€29,90
€27,90
Kefte's d'Entrecôte
(Huisbereide gehaktballetjes op z'n Grieks)
€27,90
€29,90
Vol au Vent
op Grootmoeders wijze, rijkelijk gevuld met kippenvlees van de gehele kip, gehaktballetjes (varkens/runds), champignons
€29,90
PORK - ONZE SPARE RIBS
€39,90
Tomapork van Gaasterlander
Varkens werden gevoerd met kruiden. Natuurlijke antibiotica dus. Botermals vanwege trage garing, sappig, specifieke, kruidige smaak.
€39,90
€27,90
Spare ribs (Specialiteit)
Secret dipsausje. Eén lat wordt in 2 stukken geserveerd. Vlees valt van het bot, zo mals.
€27,90
€37,90
Spare ribs
Voor de erg grote honger? 2 latten worden in 4 stukken. Laat het feest beginnen. Favoriet van onze kindjes
€37,90
€34,90
Varkenshaasje
(Een volledig varkenshaasje, botermals, sappig, een van de lievelingsgerechten hier. Een klassieker die altijd smaakt)
€34,90
FISH & VEGGIE
€47,50
Zeetong Meunière
Een grote zeetong, zoals je ze eet aan zee, simpel, lekker, vers. The real thing.
€47,50
€37,50
Zalmfilet
Krokant korstje, superieure kwaliteit, heerlijk met een sausje naar keuze. Niet te versmaden stukje filet.
€37,50
Skrei - puree - asperges - mousselinesaus
39,90
€34,90
Scampi brochette
Krokant gebakken scampi's in hun jasje, makkelijk te pellen, op een grote brochette, lekker afgekruid
€34,90
Asperges à la flamande (6stuks)
28,90
HUISBEREIDE SAUZEN
€4,40
Peperroom,Blackwell, Graanmosterd,Provencaalse, Champignon, Stroganoff,
.
€4,40
€4,90
Roquefort, vers geklopt
.
€4,90
€5,00
Vers geklopte béarnaise
.
€5,00
€4,80
Gebakken champignons
.
€4,80
€2,50
Kruidenboter / Vleesjus
.
€2,50
BIJGERECHTEN
€2,8
Verse kroketten
.
€2,8
€9,00
4 Vlaamse asperges (vraag of voorradig)
.
€9,00
KLASSIEKERS
€35,90
Handgesneden steak tartaar normaal
.
€35,90
€26,90
Huisgemaakte bouletten in Luikse saus
.
€26,90
€29,00
Stoofvlees op grootmoeders wijze (zoet)
.
€29,00
€25,90
Groentenlasagna met vleesvervanger (super lekker)
.
€25,90
€49,90
Lamskroon
.
€49,90
AMBACHTELIJK NAGERECHT (Gratis)
Crème Brûlée
Dame Blanche
huisgedraaid vanille ijs
Coupe Brésilienne
huisgedraaid vanille ijs
Chocolademousse (Vraag of voorradig)
Panna cotta met vruchtencoulis
KINDERMENU 21 EURO PER MENU VOOR KINDEREN TOT 12 JAAR
Voorgerecht :
Luikse bouletjes of Porco tonato of Tomatensoep
Hoofdgerecht
Steak of kippenbrochette of ribbetje of stoofvlees of bouletjes of vidée of kefte's of 1 ribbetje of scampibrochetje
Dessert
bolletje ijs of crème brulee