Groepen


Lunch - Diner - Feestjes - Recepties - Babyborrels - Jubilea - Pensioenvieringen etc

Voor groepen vanaf 25 tot 150 personen openen we d'entrecôte exclusief voor de lunch. Dit elke middag van de week (Uitgezonderd zondagmiddag wanneer we sowieso open zijn voor de lunch). Dezelfde voorwaarden gelden dan als voor de groepen die we bespreken voor ons diner!

Aan de hand van het aantal personen doen we een voorstel qua ruimte die het beste past voor uw gezelschap en qua gelegenheid.

d'Entrecôte kan plaats bieden aan zo'n 150 personen in totaal. Doch d'Entrecôte is ingedeeld in 4 aparte, gezellige ruimtes en ingericht op authentieke, klassieke wijze, met tal van blikvangers, zodat het heerlijk vertoeven is terwijl u geniet van dat perfect stukje gegrild vlees of vis.
U kan in grotere groep dus gezellig samen dineren, zonder dat u het gevoel heeft dat u in een refter zit.

De BAR biedt plaats aan max 40 personen.
De LIVING aan max 50 personen
De TOOG aan max 30 personen
De KOELCEL aan max 42 personen.

De tafelschikking kan desgewenst besproken worden.

Bij mooi weer kan er altijd apero genomen worden op het terras. (Indien hier beschikbaarheid is)
Uiteraard kan bij mooi weer ook buiten getafeld worden!

Recepties met hapjes zijn uiteraard ook mogelijk in d'entrecôte, net zoals babyborrels, familiefeestjes of andere leuke aangelegenheden. We informeren u graag uitgebreid en vrijblijvend. Geef ons een seintje op info@d'entercôte.be en Patrick, Tylwyth, Jan of Dimi nemen graag contact met u op en doorlopen uw event stap voor stap!

Genoeg over de praktische inrichting!

Wat kunt u eten in groep?

Onze volledige kaart is mogelijk uitgezonderd volgende 2 gerechten: Château Briand en Cote à l’os
(Deze gerechten worden immers in porties per twee personen versneden en geserveerd op 1 plank, door de tafelschikking van de gasten komt dit bijgevolg niet altijd uit. Wij raden daarom in om de filet pur aan als alternatief voor de Château Briand te nemen of de Entrecôte ter vervanging van de Cote à l’os)

Wat we wel steeds en zonder uitzondering vragen is dat u ons de keuzes van de gerechten / de bakwijzes én de sauzen en/of bijgerechten vooraf doorgeeft op ons reservatieformulier. Op die manier kunnen we onze chef de nodige informatie verschaffen zodat hij u de dagverse topkwaliteit kan bieden van altijd. We werken ook meestal met een voorschot, dit wordt dan samen besproken.

Het reservatieformulier met alle info mbt de gerechten dient ons àltijd en zonder uitzondering 3 dagen voor datum van reservatie te bereiken via mail op info@d-entrecote.be. Dit omdat onze chef dagvers moet kunnen werken en we ons team moeten kunnen inplannen opdat we u van de best mogelijke service en kwaliteit kunnen voorzien.

Nog vragen? Of u wenst een reservatieformulier? U wilt eens een kijkje komen nemen?
Mail naar info@d-entrecote.be en we antwoorden asap! Of bel ons op 012 21 06 90 en vraag naar Patrick, Dimi of Tylwyth

Hartelijke groeten

Tylwyh, Patrick & Dimi